Sociala medier VS verkliga livet

Att kolla runt på internet är farligt. Man kan tappa bort i stort sett hur mycket tid där som helst. Det blir att man scrollar och klickar runt för att läsa mer och mer om olika saker. Sen är det viktigt att komma ihåg att inte allt det man ser behöver vara sant, så att man inte går på allting. Som att alla har perfekta liv, men det man ser är egentligen bara en förskönad bild av verkligheten.

Som att man kollar runt och ser personer som tycks se perfekta ut och som går på behandlingar på skönhetssalonger så som Beauty And The Best mest hela tiden. Så får man själv dåligt samvete för att man inte har pengarna för att kunna göra det. För att ända gången i alla fall jag har kunnat på behandlingar för ansikte och kropp på en skönhetssalong var när jag fick det i födelsedagspresent av en kompis. En ansiktsbehandling kombinerat med ansiktsmassage på Beauty And The Bests skönhetssalong. Otroligt bra behandling och en väldigt trevlig och inbjudande salong.

Det vill till att man är medveten om skillnaderna mellan det man ser på webben och det som finns i verkligheten. Att det inte finns någon som har ett perfekt liv utan att vi alla har olika problem, är det inte det ena så är det de andra. Alltid är det något. Så bara för att man har råd att bo på hotell och gå på skönhetssalonger som man visar upp på sociala medier och på internet så betyder det inte att man har det perfekt utan bara att man vet hur man ska bilder och formulera sig för att det ska verka som att man har det.