Laga din mobiltelefon i Tranås

Hejsan hoppsan, alla mina härliga läsare! Jag hoppas att alla har en fantastisk vecka så här långt och att midsommar kommer att bli rolig för er. Nu lämnar vi tekniken och internet för att spendera lite kvalitetstid med vänner och familj, eller hur?

Nu vill jag be er att gissa vad jag kommer att skriva om idag. Ja, precis, alldeles rätt. Jag ska skriva ett par ord om att jag nu äntligen har lagat min mobiltelefon här i Tranås. När jag säger ”äntligen” så är det ju också en mindre underdrift och jag är så himla nöjd med mig själv att jag faktiskt såg till att slänga iväg telefonen till någon som faktiskt kunde fixa upp den ordentligt. Jag har ju gått och dragit ut på det hur länge som helst, för att jag hade tänkt att köpa en ny ändå, men så fick jag ändå för mig att det kan vara bra att reparera den så att min bror kan ta den vid ett senare tillfälle. Så, så fick det bli helt enkelt. Jag kommer att behålla den ett bra tag till dock eftersom att den fortfarande är så ny, även om jag inte är så himla förtjust i den och jag ser en hel del andra på marknaden som ser så himla mycket bättre ut. Det gäller både prestanda och utseende. Hur som helst, jag tänkte rekommendera TEX-EX Teknikexperten till alla er som behöver fixa er mobiltelefon och befinner er i Tranås eller någonstans där i närheten. Det gick hur snabbt som helst och jag är så nöjd med hur bra den fungerar nu!