Ansiktsbehandlingar för glåmig hud

Hade inga tankar på att gå och göra en ansiktsbehandling förrän jag plötsligt såg en artikel om fördelarna med ansiktsbehandlingar. Att de tydligen gör så mycket mer än att bara göra rent ansiktet utan att det även stimulerar blodcirkulationen till ansiktet vilket ger mer lyster och att massagen även minskar och fördröjer uppkomsten av fina linjer och rynkor i ansiktet.

Tänkte mer på det att det kan vara bra för att få lite mer liv i ansiktet, för känner mig så glåmig och grå. Så en enkel liten ansiktsbehandling kanske inte är helt fel. Finns en salong här i Uppsala som jag faktiskt brukar gå förbi minst en gång i veckan, varje gång jag handlar, eftersom jag promenerar förbi den när jag går till mataffären. Det är Maryam Beauty Guide och jag fick in på deras hemsida på internet för att läsa mer om dem och de hade ansiktsbehandlingar. Hon som driver det verkat vara utbildad hudterapeut, så det gör att det känns ännu mer pålitligt.

Det här med behandlingar för att minska orenheter i huden vet jag inte alls om det fungerar, men om inte annat så är det ju väldigt avslappnande och så sätt är det skönt att göra det. Så kommer nog att gå till Maryam Beauty Guide och göra åtminstone en ansiktsbehandling och först sen se om jag tycker det är bra eller inte. Så kanske det blir att jag går dit för ytterligare en behandling eller så blir det inte det, vi får se helt enkelt.